ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Jump Tandem

Napsali o nás

Prostějovský deník. cz

Hollywoodský záporák LaSardo míří na parašutistický svátek do Prostějova

Prostějov – Už jen pár dní zbývá do zahájení jedné z největších parašutistických akcí na světě. Prostějov bude už podruhé dějištěm přehlídky Vector Festival, během které zaplní nebe nad Hanou stovky adrenalinovaných vyznavačů ze všech koutů planety.

Akce proběhne na prostějovském letišti od 19. do 24. června a vstup na všechny dny budezdarma.

Loňského ročníku se zúčastnilo přes čtyři sta parašutistů a přes nepřízeň počasí mohli pořadatelé ze společnosti Jump-tandem slavit překonání několika rekordů v počtu seskoků za den. Nejvíc jich bylo na patnáct set a za celý týden přes šest a půl tisíce, pro srovnání jiná letiště v ČR provedou pět set až pět tisíc seskoků za celý rok.

O tom, jak je Vector Festival ve světě populární, svědčí i zájem známých jmen. Původně měl do Prostějova dorazit Wesley Snipes, hlavní hvězda oblíbeného parašutistického snímku Zóna úniku. Ten by na Hané dokonce oslavil 50. narozeniny, jenže se nedávno kvůli daňovým únikům dostal do vězení.

Přesto se Jump-tandemu podařilo zajistit známé hollywoodské jméno. Do Prostějova přijede osmačtyřicetiletý „záporák" Robert LaSardo.

Ten se v takřka stech filmových a televizních rolích představil například po boku Stevena Seagala ve snímku Těžkého ho zabít, vedle Jeana Rena v Leonovi, ve Vodním světě si zahrál s Kevinem Costnerem, spolupracoval také s Jean-Claude Van Dammem a dalšími hereckými hvězdami. Vytvořil také jednu z postav ve zmíněné Zóně úniku.

„Dosud se něco podobného při takovýchto parašutistických show nepodařilo. Je to prostě bomba, že se nám ho podařilo přesvědčit," říká Martin Dlouhý, hlavní organizátor akce a jednatel Jump-tandemu.

„Je mi líto, ale o České republice toho vím velmi málo. Mám ale ve vaší zemi hodně věrných fanoušků, které jsem získal především rolí Grimma ve filmu Death Race (Rallye smrti, pozn. aut.)," přiznal se samotný LaSardo.

„Dostal jsem z České republiky tisíce žádostí o autogram. Bylo by skvělé potkat fanoušky, kteří žijí na druhé straně světa a zůstávají mi věrní a oddaní i po letech. Polívá mě blažený pocit za takovou věrnost v dnešní, stále spěchající fast food společnosti a v době, kdy lidé zapomínají na obyčejné věci téměř přes noc. Je pro mě skvělým dárkem, když vím, že na mě někdo myslí i po tolika letech. A bude pro mě velkou poctou se o vaší zemi více dozvědět," vzkázal pořadatelům rodák z Brooklynu, jehož tělo pokrývá nepřehlédnutelné tetování.

Vášeň pro něj získal už dávno a i přesto se dokázal v Hollywoodu prosadit. Nyní dokonce o svých tetováních připravuje knihu.

Autor: Martin Dostál



zpět na výpis

PROSTĚJOV POČASÍ

KONTAKT

JUMP-TANDEM s.r.o.
IČ: 277 05 587
DIČ: CZ 277 05 587

e-mail: tandem@jump-tandem.cz
HOT-LINE: +420 724 175 175

JUMP-TANDEM SkyCentrum s.r.o.
IČ: 241 69 528
DIČ: CZ 241 69 528

Zásady ochrany osobních údajů

Sídlo, kancelář, prodejna:

Loosova 262/1
CZ - 638 00, Brno

otevřeno:
Po - Pá: 9:00 - 17:00

Osobní odběr prosím pouze po předchozí domluvě.

Na prodejně nelze platit platebními kartami.

Letiště Prostějov
49.4451586N, 17.1306897E

Kde nás najdete?